About

Cast

About

Suzan Seegers

Edith Piaf


Theater: O.a. Les Misérables, The Sound of Musicals, Dagboek van een Herdershond, De Vagina Monologen, Little Voice, De nieuwe ijstijd, De engel van Amsterdam, Urinetown, My Fair Lady, We Will Rock you (DE), Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen mijnheer. Soloprogramma's: O.a. SuuS, SuuS zingt Toon, SuuS zingt Annie M.G., SuuS zingt 10 jaar na Evita, SuuS op haar best, Alles is liefde. Prijzen: Winnaar John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke hoofdrol Kleine Eefje in Urinetown.

About

Thomas Cammaert

De Engel


Theater: O.a. De Avonden, Ramses, HEMA de musical, Sonneveld, Soldaat van Oranje, Onder de groene Hemel, Romeo & Julia, Het Hout, Lazarus, Lichter dan ik.
Televisie: O.a. Wie is de Mol, Dance Dance Dance, Ramses, De Ludwigs, De vloer op.
Film: O.a. Vermist, Tiramisu, Sonny Boy, Smoorverliefd, Ja ik wil, Publieke Werken.
Prijzen: Nominatie Musical Award Beste Mannelijke Hoofdrol Hema de musical, Nominatie Musical Award Beste Mannelijke Hoofdrol Sonneveld, Nominatie TV Beeld Beste Mannelijke Hoofdrol Ramses.

About

Cystine Carreon

De Dood


Theater: O.a. Miss Saigon, Fame, A Chorus Line, Copacabana, Grease, Misery, Fataal, Engel van Amsterdam, Powervrouwen, Pluk van de Petteflat, Best if Musical, Vamos, De eetclub.
Film en tv: O.a. Boy meets girl Sotries, Dennis P., Voor elkaar gemaakt, Gooische Vrouwen, Goede Tijden Slechte Tijden, De TV Kantine.
Stemmenwerk: O.a. Kim Possible, iCarly, Monster High, Turning Red, Wall-e, Pieter Konijn, Cars.

About

Job Bovelander

De Duivel


Theater: O.a. Op hoop van zegen, Volendam, De Jantjes, Anne, Ciske de Rat, Het verzet kraakt, Lazarus, Checkpoint Charlie.
Film en tv: O.a. Kruimeltje, De Club van Sinterklaas.
Stemmenwerk: O.a. Transformers, Finding Dory, Henry Danger, Shake it up, Big Time Rush, Max Adventures.

About

Hein Gerrits

De Dwaas


Theater: O.a. 42nd Street, A Chorus Line, Mamma Mia, De Zevensprong, Cabaret, Grease, Fame, Joseph and the amazing..., Chicago, Dr. Dolittle, Kruimeltje, War Horse.
Stemmenwerk: O.a. Pokémon, Bobobo, Famous 5, Zeke & Luther, Kick Buttowski, B-Daman, Teenage Mutant Hero Turtles, Chica Vampiro, Disney Infinity, Star Wars Rebels.
Presentatie: O.a. Backstage Mary Poppins, Uitmarkt 2010, Backstage Op zoek naar Zorro, Backstage De Toppers.

Piaf

Een nieuwe nederlandse musical over het leven én de dood van Edith Piaf.
  • Flexslider
  • Flexslider

Edith Piaf is zojuist overleden. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wou. Dit is niet wat ze ooit bedacht had. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Pas overleden komt de verwarde Piaf vier karakters tegen. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar haar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld en tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt. De tocht is een lange. Bijna duizend kilometer. Piaf houdt tegenover haar vier levensgezellen vol dat ze niet dood is zo lang ze niet in Parijs is. En zo lang ze niet weet wat ze achterlaat. Zo zit ze voor de duur van de tocht naar Parijs opgescheept met deze vier passagiers, waarvan eenieder een onuitwisbare indruk op haar bestaan heeft achtergelaten. Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleeft de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was en om erachter te komen wat het is dat ze achterlaat.

Creatives en crew

script
Allard Blom
regie
Martin Michel
arrangementen
Frans Heemskerk
decor
Joris van Veldhoven
licht
Coen van der Hoeven
kostuums
Arno Bremers
haar en make up
Bobby Renooij
technische productie
Events Light
publiciteit
Royal Promotions
marketing
Eventim
impresariaat
AT Next Theater Agency
foto's
Annemieke van der Togt
uitvoerend producent
Marijke Castelijns
met dank aan
Cyriel Marijnissen
Elselinda Schouten
producent
Christian Seijkens
combo (in wisselende bezetting)
Frans Heemskerk, Felipe Castro, Leon Mennen, Emiel de Jong, Joep Lumeij, Maarten Helsloot